kassalle yhteensä: 0,00 €

Vaaleanpunainen Abella Juhlamekko Tytöille

Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 25,00 € 25.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Esittelemme teille Abella-mekon – ainutlaatuisen juhlamekon tytöille, joka hurmaa hienostuneella vaaleanpunaisella sävyllään. Tämä malli yhdistää klassisen eleganssin moderneihin yksityiskohtiin, täydellinen nuorelle neidille, joka haluaa erottua erityistilaisuuksissa.

Mekko on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta (94%) lisäyksenä elastaania (6%), mikä takaa paitsi kauniin ulkonäön myös käyttömukavuuden. Materiaali on iholla miellyttävää, tarjoten lapselle liikkumisvapauden ja mukavuuden koko päivän ajan, mikä on erityisen tärkeää juhlatilanteissa.

Ihastus yksityiskohtiin alkaa jo kaula-aukosta, jota koristavat hienostuneet pilkut, antaen mekolle lempeää viehätysvoimaa. Myös lyhyet hihat koristeltu samalla kuviolla korostavat suunnittelun ainutlaatuisuutta. Kokonaisuus luo yhtenäisen ja tyylikkään komposition, joka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Mekon koot on huolellisesti suunniteltu sopimaan lapsen kasvun eri vaiheisiin.

Abella-mekko on ihanteellinen valinta kaikenlaisiin koulun juhlatilaisuuksiin, tanssiaisiin, juhliin, pyhiin sekä perhejuhliin kuten häihin tai muihin seremonioihin. Tämä asu ei ainoastaan korosta nuoren neidin kauneutta, vaan myös antaa hänelle tunteen ainutlaatuisuudesta ja eleganssista.

Valitsemalla Abella-mekon, valitsette tuotteen, joka on suunniteltu lapsen tarpeita ja mukavuutta ajatellen, samalla kuitenkaan unohtamatta korkeimpia esteettisiä standardeja. Tämä mekko yhdistää laadun, tyylin ja käytännöllisyyden, joka varmasti arvostetaan pienten ja suurten muotitietoisten keskuudessa.

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys
5-6 vuotta 116 63 cm 55 cm
6-7 vuotta 122/128 66 cm 58 cm
7-8 vuotta 134 70 cm 61 cm
9-10 vuotta 140/146 73 cm

64 cm

11-12 vuotta 152/158 80 cm 70 cm

 

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium