kassalle yhteensä: 0,00 €
Toimitustavat

Toimitustavat

Tervetuloa erikoistilaisuuksien lastenvaatteiden verkkokauppamme toimitussivulle! Ymmärrämme, että jokainen tilaus on erityinen, ja siksi tarjoamme sinulle useita toimitusvaihtoehtoja.

 • Nopein ja Turvallisin:
  Kuriiripalvelu - GLS-kuriiriyhtiö toimittaa tilauksesi nopeasti ja luotettavasti. Valitsemalla kuriiritoimituksen saat tilauksesi ajallaan ja kohtuulliseen hintaan. Lisäksi saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit seurata tilauksesi kulkua reaaliajassa.

   

 • Edullisin:
  Taloudellinen toimitus
  - PostNord-yhtiön kautta toimitettava vaihtoehto on edullisin tapa saada tilauksesi perille.

   

Toimituskulut määräytyvät tilaamiesi tuotteiden määrän ja painon, valitsemasi maksutavan sekä toimitustavan perusteella. Lopullisen summan näet lisättyäsi tuotteet ostoskoriin ja valittuasi toimitus- ja maksutavan.

Toimitusaika

Toimitustapa

Toimitusaika

6-8 arkipäivää

6 arkipäivää

Taloudellinen toimitus

10-12 arkipäivää

 

Paketin Saapumisaika

Tilausvahvistuksen ja linkin saat sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi. Maksun vastaanotettuamme aloitamme tilauksesi käsittelyn, ja pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi etenemisestä.

 

Paketin saapumisaika = lähetyspäivä + toimitusaika

 

Lähetyspäivä riippuu tuotteiden saatavuudesta ja valitsemastasi maksutavasta, kun taas toimitusaika määräytyy valitsemasi toimitustavan mukaan.

 

Tuotteiden Saatavuus

Jokaisen tuotteen kohdalla ilmoitetaan arvioitu lähetysaika - 24 tunnista useisiin päiviin. Pyrimme varmistamaan, että verkkosivustomme tuotetiedot vastaavat varastotilannettamme, mutta toimitusaika voi joskus pidentyä. Tästä ilmoitamme sinulle välittömästi.

Jos tilaat useita tuotteita, koko tilauksen toimitusaika määräytyy pisimmän toimitusajan mukaan. Voit myös pyytää tilauksesi toimitettavan erissä - ota meihin yhteyttä tai lisää huomautus tilaukseesi.

Kansainväliset Toimitukset

Toimitusmaa

Toimitusaika

Itävalta, Tšekki, Luxemburg, Saksa, Slovakia, Latvia, Viro, Liettua, Belgia, Alankomaat, Puola.

1-2 arkipäivää

Bulgaria, Tanska, Romania, Unkari

2-3 arkipäivää

Ranska, Espanja, Italia, Kroatia, Irlanti, Liechtenstein, San Marino

3-4 arkipäivää

Portugali, Ruotsi

5-6 arkipäivää

Montenegro, Ukraina, Moldova, Israel, Islanti, Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Kypros, Kreikka, Malta, Pohjois-Makedonia, Norja, Serbia, Sveitsi, Iso-Britannia.

7-10 arkipäivää

Muut maat 

Otathan yhteyttä saadaksesi lisätietoja.ZOYA Fashion - lasten mekot, juhlamekot tytölle, lasten juhlamekot, vauvojen juhlamekot, kastemekot, lasten morsiusneito mekot, juhlamekot lapset, mekko lapset.

ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium