kassalle yhteensä: 0,00 €
Maksutavat

Tervetuloa! Olemme iloisia, että olette valinneet lastenvaatteiden erikoisliikkeemme erityistilaisuuksia varten. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on turvallisuus ja mukavuus tehdessänne maksuja verkossa. Haluamme esitellä teille saatavilla olevat maksutapamme, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeitanne ja mieltymyksiänne.

  • Pankkisiirto - Maksun suorittaminen: Kun olette tehneet tilauksen, lähetämme teille sähköpostitse pankkitilinumeromme, johon maksu tulee suorittaa. Voitte tehdä siirron joko verkon kautta tai henkilökohtaisesti pankissa. Tilauksen käsittely: Tilauksenne käsittely alkaa heti, kun maksunne on kirjattu tilillemme.

 

  • Elektroninen maksu ja luottokortti - Turvallisuus: Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi kaikki luottokorttimaksut ja elektroniset maksut suoritetaan käyttäen tunnettuja maksujärjestelmiä ZEN ja PayPal. Maksuprosessi: Tätä maksutapaa valittaessa teidät ohjataan turvalliseen SSL-yhteyteen, jossa voitte valita pankkinne ja suorittaa maksun.

     

 

Tuki ja Apu
Ymmärrämme, että verkossa suoritettavat maksut voivat herättää kysymyksiä tai epäilyksiä. Olemme täällä auttaaksemme teitä. Jos teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjoamme ammattitaitoista tukea ja apua maksuprosessin jokaisessa vaiheessa.

Kannustamme teitä käyttämään turvallisia ja mukavia maksutapojamme, jotka on luotu ajatellen teidän mukavuuttanne ja mielenrauhaanne ostoksia tehdessänne liikkeessämme. Kiitämme luottamuksestanne ja toivotamme onnistuneita ostoksia!

ZOYA Fashion - lasten mekot, juhlamekot tytölle, lasten juhlamekot, vauvojen juhlamekot, kastemekot, lasten morsiusneito mekot, juhlamekot lapset, mekko lapset.

ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium