kassalle yhteensä: 0,00 €
Meistä

Jokainen hymy, jokainen ilon hetki – ZOYA:n vaatteissa

lasten mekot, tytöille mekkoja, juhlamekot lapset, mekko lapset, mekko tytölle

"ZOYA on erikoistunut lasten juhlavaatteisiin, jotka tuovat esiin lapsen viattoman ilon ja kauneuden. Meidän tehtävämme on luoda vaatteita, jotka saavat koko maailman hymyilemään lapsen mukana. Tarjoamme laajan valikoiman lasten mekkoja – tytöille, pojille, eri juhlatilaisuuksiin sopivia asuja, jotka yhdistävät klassisen tyylin, satumaisen loiston ja rohkeat, näyttävät yksityiskohdat.

 

Yrityksen Historia

Alussa, vaatteemme valmistettiin maan rajojen ulkopuolella, ja kaiken jakelun hoidimme itse. Vaikka kohtasimme alkuhaasteita ja rajoituksia, ZOYA-yritys sai nopeasti tunnustusta vanhemmilta, jotka etsivät lapsilleen alkuperäisiä ja korkealaatuisia vaatteita kohtuuhintaan.

Ajan myötä, ZOYA kasvoi ja aloimme vähitellen avata myymälöitämme Puolassa, palkaten lisää työntekijöitä, jotka auttoivat lastenvaatteiden tuotannossa ja myynnissä. Yrityksen kasvaessa kohtasimme uusia haasteita, joita markkinat asettivat meille.

Yksi näistä haasteista oli talouskriisi, joka iski koko vaatetusalalle. Yritykset alkoivat sulkea myymälöitään, ja asiakkaat luopuivat lastensa luksusvaatteiden ostamisesta. ZOYA myös tunsi kriisin vaikutukset, mutta sen sijaan, että olisimme luovuttaneet, me kolmannen lapsen vanhempina päätimme, että meidän on sitouduttava entistä enemmän.

Aloimme etsiä innovatiivisia ratkaisuja ja siirsimme toimintamme verkkoon. Tämä ei ollut helppoa - monet unettomat yöt ja yhtään vapaapäivää vuodessa. Kaikki tämä, jotta voisimme ylläpitää brändiämme ja mahdollistaa sen jatkuvan kehityksen.

Kriisistä huolimatta ZOYA on aina pysynyt alkuperäisessä tavoitteessaan - tuottaa iloa pienille lapsille juhlavaatteiden kautta. Tuotteemme on aina valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja suunnittelijamme ovat huolehtineet jokaisesta yksityiskohdasta, jotta vaatteet eivät olisi vain tyylikkäitä, vaan myös mukavia käyttää.

Vuosienvaihteen jälkeen ZOYA on tullut yhdeksi Puolan parhaista lasten juhlavaatemerkeistä. Tuotteemme nauttivat jatkuvasta suosiosta, ja perustajat katsovat ylpeinä luomustaan.

Tämä lyhyt tarina yrityksestämme kertoo intohimosta, omistautumisesta ja unelmien uskomisesta. Se on myös tarina vaikeuksien voittamisesta ja jatkuvasta pyrkimyksestä täydellisyyteen. Määrätietoisuutensa ja lannistumattoman tahtonsa ansiosta ZOYA on tullut yhdeksi Euroopan parhaista lasten juhlavaatemerkeistä, tuottaen iloa pienille ja ylpeyttä heidän vanhemmilleen.

 

Sitoutumisemme Laatuun ja Palveluun

ZOYA:n sydämessä on aina ollut asiakkaidemme tyytyväisyys, erityisesti pienimpien. Olemme omistautuneet tarjoamaan nopean toimituksen, erinomaisen asiakaspalvelun ja ainutlaatuisia, korkealaatuisia tuotteita. Asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ja varmistamaan, että jokainen ostokokemus verkkokaupassamme on miellyttävä.

 

Kansainvälinen Läsnäolo

ZOYA Itävalta: www.zoyafashion.at

ZOYA Tšekki: www.zoyafashion.cz

ZOYA Alankomaat: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Saksa: www.zoyafashion.de

ZOYA Slovakia: www.zoyafashion.sk

ZOYA Puola: www.zoyafashion.pl

ZOYA Unkari: www.zoyafashion.hu

ZOYA Iso-Britannia: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Italia: www.zoyafashion.it

ZOYA Ranska: www.zoyafashion.fr

ZOYA Espanja: www.zoyafashion.es

ZOYA Belgia: www.zoyafashion.be

ZOYA Tanska: www.zoyafashion.dk

ZOYA Romania: www.zoyafashion.ro

ZOYA Bulgaria: www.zoyafashion.bg

ZOYA Liettua: www.zoyafashion.lt

ZOYA Latvia: www.zoyafashion.lv

ZOYA Portugali: www.zoyafashion.pt

ZOYA Viro: www.zoyafashion.ee

ZOYA Kroatia: www.zoyafashion.hr

ZOYA Irlanti: www.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenia: www.zoyafashion.si

ZOYA Ruotsi: www.zoyafashion.se

ZOYA Kreikka: www.zoyapaidi.gr

 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@zoyafashion.fi tai käytä verkkosivuillamme olevaa yhteydenottolomaketta. Olemme täällä auttaaksemme sinua!

ZOYA Fashion - lasten mekot, juhlamekot tytölle, lasten juhlamekot, vauvojen juhlamekot, kastemekot, lasten morsiusneito mekot, juhlamekot lapset, mekko lapset.

ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium