kassalle yhteensä: 0,00 €

Vaaleanpunainen Gabriela-juhlamekko Tytöille

tyttöjen juhlamekko, Gabriela mekko, vaaleanpunainen lasten mekko, tyttöjen muoti, elegantti lastenvaatetus, juhlavaatteet lapsille, tyttöjen erityistilaisuusmekot
  • uusi tuote
Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 37,00 € 37.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Gabriela-mekko on eleeganssin ja hienostuneen tyylin ruumiillistuma, suunniteltu nuorimpien muodin ystävien mielessä. Tämä ainutlaatuinen juhlava malli yhdistää klassisen viehätyksen nykyaikaisen loiston vivahteisiin, tehden siitä täydellisen valinnan monenlaisiin erityistilaisuuksiin.

Mekon vaaleanpunainen väri hurmaa herkällä sävyllään, joka epäilemättä muistuttaa lapsuuden makeaa ja iloista luonnetta. Mekko on suunniteltu siten, että jokainen tyttö tuntee olonsa siinä erityisen mukavaksi ja miellyttäväksi. Pehmeä vuori takaa mukavuuden koko käyttöajan, ja helppo vetoketjukiinnitys takana helpottaa itsenäistä pukeutumista.

Erityistä huomiota herättävät vaikuttavat hieman puhvihihat, jotka lisäävät Gabriela-mekkoon ripauksen ekstravaganssia samalla kun ne säilyttävät lapsellisen viattomuuden ilmapiirin. Koko mekko on koristeltu vaaleanpunaisilla paljeteilla, jotka kimaltelevat ja loistavat jokaisella liikkeellä, houkutellen katseita ja tekevät mekosta todellisen halutun esineen jokaisessa juhlassa.

Monipuoliset koot takaavat, että asu sopii pienten neitien tarpeisiin ja kokoihin täydellisesti. Neljävuotiaiden versioista koulutyttöjen mekkoihin ja vanhempien lasten malleihin – jokainen nuori neiti löytää jotakin itselleen.

Gabriela-mekko on siis paitsi kaunis vaatekappale myös käytännöllinen ja mukava valinta juhliin, juhlatilaisuuksiin, lomille tai perhejuhliin. Se on vaatetus, joka yhdistää estetiikan toiminnallisuuteen, mikä on avain lapsen hyvään olotilaan tärkeissä hetkissä.

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys Hihan pituus
4-5 vuotta 122 64 cm 68 cm 56 cm
6-7 vuotta 128 67 cm 71 cm 58 cm
7-8 vuotta 134/140 70 cm 74 cm 60 cm
9-10 vuotta 146 76 cm 80 cm 64 cm

Valitsemalla Gabriela-mekon investoitte ajattomaan eleganssiin, joka hurmaa jokaisen pienen neidin, tarjoten hänelle mukavuutta ja itseluottamusta erityishetkissä.

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium