kassalle yhteensä: 0,00 €

Elisa Tyttöjen Viininpunainen Juhlamekko

Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 45,00 € 45.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Tässä on Elisa-mekko – hienostunut esimerkki lasten juhlamuodista, joka muuttaa jokaisen pienen neidin todelliseksi prinsessaksi. Sen syvä viininpunainen väri, rikkoutunut kimaltelevilla paljeteilla, tekee siitä taideteoksen, joka houkuttelee katseita ja herättää ihastusta.

Elisa-mekko on huolellisesti valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, pienimpiä yksityiskohtia myöten. Mekon yläosa, peitetty kiiltävillä paljeteilla, lisää loistoa ja muodostaa kauniin kontrastin herkälle tyllialaosalle. Kolmessa kerroksessa käytetty tylli, jota tukevat kaksi vuoria, takaa paitsi spektaakkelimaisen ulkonäön myös käyttömukavuuden jokaisella askeleella.

Selässä oleva rusettisidonta ei ainoastaan lisää charmia, vaan mahdollistaa myös säätämisen, jotta mekko voi kasvaa lapsen mukana. Se on asu, joka soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin juhliin – perhejuhlista tyylikkäisiin tanssiaisiin ja vastaanottoihin, häihin ja syntymäpäiväjuhliin.

Elisa-mekon kokotaulukko on suunniteltu vastaamaan pienten asiakkaiden tarpeita eri ikäryhmissä, 1-vuotiaista 8-vuotiaisiin. Tämän ansiosta jokainen pieni neiti löytää jotakin itselleen, mikä saa hänet tuntemaan olonsa erityiseksi tänä erityisenä päivänä. Elisa-mekko on enemmän kuin vaatekappale, se on lupaus unohtumattomista hetkistä ja lapsen kasvoilla olevasta hymystä.

Ikä Koko Rinnanympärys Pituus
1-2 vuotta 92 54 cm 55 cm
3-4 vuotta 98/104 58 cm 61 cm
4-5 vuotta 110 60 cm 66 cm
6-7 vuotta 116/122 64 cm 71 cm
7-8 vuotta 128/134 70 cm 77 cm

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium