kassalle yhteensä: 0,00 €

Gabriela Punainen Juhlamekko

lasten juhlamekko, Gabriela punainen, tyttöjen mekko, juhlavaatteet lapsille, eleganssi, paljettikoriste, punainen mekko, tyttöjen juhlamuoti, juhlapäivät, syntymäpäiväjuhlat
  • uusi tuote
Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 37,00 € 37.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Esittelemme Gabriela-mekon, joka on eleganssin ja iloisen lapsenomaisen viehätyksen ruumiillistuma. Tässä ainutlaatuisessa asussa jokainen tyttö tuntee olonsa kuin satukirjan sivuilta, nousten tapahtuman tähtihahmoksi. Mekko on intensiivisen punaisessa värissä, joka symboloi energiaa ja intohimoa, sopien täydellisesti juhlatunnelmaan ja juhlapyhiin.

Huolellisesti yksityiskohdilla viimeistelty Gabriela-mekko vetää katseet puoleensa runsaalla paljettikoristelulla, joka kimmeltää ja kiiltää jokaisella liikkeellä. Hienovaraisesti puhvihihat lisäävät ripauksen fantasiaa ja keveyttä, säilyttäen samalla klassisuuden ja mukavuuden. Mekon pituus on mukautettu lapsen iän mukaan, takaen leikin ja liikkeen vapauden.

Käyttömukavuuden varmistavat pehmeä vuori ja käytännöllinen vetoketju, joka on huomaamattomasti sijoitettu selkäpuolelle. Korkealaatuisten materiaalien käyttö takaa, että mekko pysyy kauniissa kunnossa monissa tilaisuuksissa.

Gabriela-mekko on saatavilla eri kokoisina, jotka on tarkasti mukautettu lapsen pituuteen ja rinnanympärykseen 4-10-vuotiaille. Hihat ovat pituudeltaan suhteutettu koko asuun nähden, taaten täydellisen istuvuuden.

Tämä on ihanteellinen valinta monenlaisiin tilaisuuksiin – juhlavista tanssiaisista häihin, juhlapäiviin ja syntymäpäiville. Mekon harkittu rakenne mahdollistaa asusteiden vapaan valinnan, mikä antaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia tyylejä.

Jokainen pieni neiti Gabriela-mekossa tuntee itsensä erityiseksi ja voi nauttia jokaisesta hetkestä leikkien ja tanssien, samalla kun vanhemmat voivat ihailla hänen eleganssiaan ja charmiaan erityisissä hetkissä.

Valitse Gabriela-mekko tehdäksesi kaikesta juhlasta vielä taianomaisemman lapsellesi.

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys Hihan pituus
4-5 vuotta 122 64 cm 68 cm 56 cm
6-7 vuotta 128 67 cm 71 cm 58 cm
7-8 vuotta 134/140 70 cm 74 cm 60 cm
9-10 vuotta 146 76 cm 80 cm 64 cm

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium