kassalle yhteensä: 0,00 €

Pure-tyttöjen juhlamekko

tyttöjen juhlamekko, elegantti lastenmekko, mukava tyttöjen mekko, kermainen valkoinen mekko, Pure Eleganssi, lasten juhla-asu, tyttöjen tyylikäs mekko
  • uusi tuote
Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 33,00 € 33.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Upea juhlamekko tytöille, Pure, hienovaraisessa kermaisessa valkoisessa, on eleganssin ja herkkyyden symboli, joka on ihanteellinen erityisiin tilaisuuksiin. Tämä suunnitelma yhdistää klassisen estetiikan nykyaikaisiin yksityiskohtiin, tehden siitä täydellisen valinnan nuorille naisille, jotka arvostavat tyyliä ja mukavuutta.

Mekon malli on suunniteltu dynaamisia, nuoria persoonallisuuksia ajatellen. Hienostunut, rakenteellinen materiaali yläosassa sekä upotetut kuminauhat takaavat käyttömukavuuden samalla kun ne korostavat vartalon muotoja. Puhvihihat lisäävät viehätystä, ja huomaamaton röyhelö helmassa tuo kevyen ja tyttömäisen säväyksen.

Luomus on paitsi kaunis, myös toiminnallinen - se tarjoaa liikkumisvapautta, mikä on erittäin tärkeää kouluseremonioissa, tanssiaisissa, juhlissa sekä perhejuhlassa tai hääpidossa. Pure-mekko antaa kantajalleen mahdollisuuden tuntea olonsa erityiseksi ja vapaaksi missä tahansa tilanteessa, mikä on tärkeää lasten ilolle ja mukavuudelle.

Kootiedot auttavat sovittamaan mekon täydellisesti pienelle käyttäjälle:

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys
5-6 vuotta 116 65 cm 49-70 cm
6-8 vuotta 122/128 70 cm 54-75 cm
9-10 vuotta 134/140 75 cm 59-80 cm
10-11 vuotta 146 80 cm

64-85 cm

12-13 vuotta 152/158 85 cm 69-90 cm

Jokainen Pure-mekon yksityiskohta on harkiten suunniteltu korostamaan pienen neidin viehätystä, tarjoten hänelle mukavuutta ja itsevarmuutta kaikissa tilaisuuksissa. Tämä mekko tulee varmasti olemaan jokaisen nuoren eleganssin tavoittelijan lempivaate.

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium