kassalle yhteensä: 0,00 €

Samantha Samettinen Juhlamekko

Samantha juhlamekko, tyttöjen juhlavaatteet, samettinen mekko, mukava lasten juhlamekko, tyttöjen puhvihihat, eleganssi lapsille, lasten juhlapukeutuminen
  • uusi tuote
Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 30,00 € 30.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Ainutlaatuinen, samettinen Samantha juhlamekko on eleganssin ja mukavuuden yhdistelmä. Esitelty pastellinsininen malli on täydellinen valinta kaikenlaisiin juhliin – koulun juhlista häihin, tanssiaisiin ja perhejuhliin.

Mekko on suunniteltu pienille neidoille, jotka haluavat tuntea olonsa erityiseksi ja mukavaksi kaikissa tilanteissa. Hienovarainen kaula-aukon leikkaus lisää asuun hienostuneen modernin ilmeen samalla säilyttäen klassisen kauneuden. Puhvihihat tyllistä, jotka värimaailmaltaan sointuvat yhteen mekon lopun kanssa, tuovat keveyttä ja tyttömäistä charmia, samalla kun ne ovat hienovarainen yksityiskohta, joka kiinnittää huomion.

Samanta-mekko on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat joustavuuden ja liikkumisen vapauden, mikä on erityisen tärkeää aktiivisille lapsille. Samettisen materiaalin tekstuuri ei ainoastaan näytä upealta, vaan on myös miellyttävä koskettaa, mikä varmasti arvostetaan nuorten käyttäjien toimesta.

Huolella suunniteltu leikkaus, jossa on hieman levenevä helma, tekee mekosta sopivan erilaisille vartalotyypeille ja mahdollistaa mukavuuden leikin aikana. Tämä on asu, jossa jokainen tyttö tuntee olevansa kuin pieni prinsessa.

Eri koot mahdollistavat mekon valinnan täydellisesti lapsen pituuden ja vartalonrakenteen mukaan. Esitellyt mitat heijastavat saatavilla olevien vaihtoehtojen monimuotoisuutta:

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys
9-10 vuotta 134/140 73 cm 72 cm
10-11 vuotta 146 78 cm 76 cm
12-13 vuotta 152 83 cm

80 cm

13-14 vuotta 158/164 87 cm 84 cm

Näin harkittu kokovalikoima mahdollistaa mekon täydellisen sovituksen, mikä on avainasemassa nuoren käyttäjän täydessä mukavuudessa.

Valitsemalla Samantha-mekon päätät yhdistää eleganssia, laatua ja toiminnallisuutta, mikä on erityisen tärkeää lapsen elämän tärkeissä tapahtumissa. Tarjoa tyttärellesi asu, jossa jokainen hetki muuttuu erityiseksi.

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium