kassalle yhteensä: 0,00 €

Tyttöjen Musta Swing-Juhlametko

tyttöjen musta mekko, juhlamekko tytöille, lasten muotitrendit, elegantti lastenvaate, tyttöjen muoti, Swing-juhlamekko, lastenjuhlapuvut, tyttöjen eleganssi
  • uusi tuote
Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 30,00 € 30.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Ainutlaatuinen ja elegantti juhlamekko tytöille, Swing-malli, joka tekee lapsestasi loiston keskipisteen missä tahansa tapahtumassa. Sen universaali musta väri tarjoaa täydellisen taustan hienovaraisille koristeille, kuten käsin ommelluille helmille, jotka kauniisti korostuvat läpinäkyvissä hihoissa ja kaula-aukossa, lisäten asuun tyylikkyyttä.

Mekko on suunniteltu nuoren neidin mukavuutta ajatellen. Joustava materiaali mahdollistaa liikkumisvapauden, ja vetoketju- ja nappikiinnitys helpottaa itsenäistä pukeutumista. Läpinäkyvät hihat eivät ainoastaan lisää keveyttä, vaan myös mahdollistavat liikkumisvapauden säilyttäen samalla elegantin ulkonäön.

Puhvihihat olkapäillä ovat viimeisimpien lasten muotitrendien mukaiset ja samalla erittäin mukavat. Kiinnitä huomiota tapaan, jolla helmet on tasaisesti sijoitettu hihoihin ja kaula-aukkoon, mikä osoittaa huolellista käsityötä ja yksityiskohtien huomioon ottamista.

Tämä mekko on ihanteellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin, kuten koulun juhliin, tanssiaisiin, vastaanottoihin, juhlapyhiin sekä muille muodollisemmille tapahtumille, kuten häät ja syntymäpäivät. Riippumatta tilanteesta, tässä mekossa jokainen nuori neiti tuntee itsensä todelliseksi tähdeksi.

Saatavilla olevat koot ja vaatteen mitat on harkittu vastaamaan eri-ikäisten tyttöjen tarpeita:

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys Hihan pituus
8-9 vuotta 128/134 69 cm 69 cm 56 cm
10-11 vuotta 140/146 74 cm 73 cm 59 cm
11-12 vuotta 152/158 77 cm

78 cm

55 cm
13-14 vuotta 164 81 cm 81 cm 59 cm

Jokainen yksityiskohta tässä mekossa on suunniteltu korostamaan juhlavien tapahtumien seremoniallista luonnetta, samalla kun maksimaalinen mukavuus ja ilo käytöstä nuorille käyttäjille säilytetään. Swing-mekko on lasten eleganssin ja mukavuuden huipentuma.

 

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium