kassalle yhteensä: 0,00 €

Tyttöjen Vaaleanpunainen Swing-Mekko

tyttöjen mekko, vaaleanpunainen mekko, juhlamekko lapsille, eleganssi tyttöjen vaatteet, Swing-mekko, lasten juhlapuku, ensikommuunio mekko, tyttöjen tanssiaismekko
  • uusi tuote
Valmistelu lähetettäväksi: 1 päivä
Toimitus: Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja tarkista toimitustavat
Hinta: 30,00 € 30.00
määrä kpl

Inne rozmiary dostępne

lisää toivelistalle
* - Kenttä pakollinen

Kuvaus

Esittelemämme Swing-mekko on eleganssin ja hienostuneen tyylitajun ruumiillistuma, täydellinen nuorelle neidolle, joka haluaa loistaa erityistilaisuuksissa. Se on valmistettu huolella yksityiskohtia myöten, yhdistäen klassisen leikkauksen moderniin vivahdukseen.

Mekon väri on hienovarainen vaaleanpunainen, joka tuo jokaiselle tytölle viehkeyttä ja raikkautta. Se on monikäyttöinen väri, joka on suosittu juhlatilaisuuksissa, sillä se sopii hyvin yhteen monien asusteiden kanssa.

Mekon erottuva piirre on puhvihihat, jotka on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista, antaen keveyttä ja tyttömäistä charmia. Läpinäkyvät hihat on koristeltu symmetrisesti sijoitetuilla helmillä, jotka lisäävät loistoa ja korostavat asun ainutlaatuista luonnetta.

Mekon kaula-aukko on tyylikäs, ja sen linjaa on hienovaraisesti rikastettu lisähelmillä, mikä tekee kokonaisuudesta erittäin elegantin. Tämä mekko on hienostunut valinta pienelle eleganteille, joka haluaa tuntea itsensä erityiseksi esityspäivänään.

Takaa mekko suljetaan huomaamattomalla vetoketjulla ja napilla, mikä helpottaa itsenäistä pukeutumista ja tarjoaa lisäturvaa käytön aikana. Tarjoten suuren liikkumisvapauden, se ei rajoita lasten spontaania toimintaa.

Swing-mekko sopii erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten koulun juhliin, tanssiaisiin, vastaanottoihin, juhlapäiviin sekä häihin ja syntymäpäiville. Se on erinomainen valinta myös ensikommuunioon.

Ehdotetut koot on mukautettu eri ikäryhmille, alkaen 8-vuotiaista aina 14-vuotiaisiin, mikä mahdollistaa mekon mukauttamisen nuoren käyttäjän kasvaviin tarpeisiin. Alla oleva taulukko esittelee mekon mitat:

Ikä Koko Pituus Rinnanympärys Hihan pituus
8-9 vuotta 128/134 69 cm 69 cm 56 cm
10-11 vuotta 140/146 74 cm 73 cm 59 cm
11-12 vuotta 152/158 77 cm

78 cm

55 cm
13-14 vuotta 164 81 cm 81 cm 59 cm

Mekko on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat sekä tyylikkäitä että kestäviä, mikä takaa pitkän käyttöiän. Ostamalla Swing-mekon sijoitat ainutlaatuiseen asuun, joka jää lapsen mieleen erityisenä muistona pitkäksi aikaa.

Toimituskulut Hinta ei sisällä mahdollisia maksukuluja

Toimitusmaa:

Tuotearvostelut (0)

Submit
ylös
Sklep jest w trybie podglądu
Katso sivuston täysversio
Sklep internetowy Shoper Premium